14:00

Frillesås FF

Referat: Varbergs GIF Blå - Frillesås FF

För motståndet i årets sista seriematch stod idag Frillesås FF. Slaget stod på Vallens konstgräsplan och trots en redan säkrad serieseger ville vi ändå försäka ta hem alla tre poängen.

Vi inledde matchen i ett lungt och fint tempo och rullade runt bollen bra. Det resulterade tämligen snabbt i ett ledningsmål och den kändes redan från start att det var ganska stor skillnad på lagen, både tekniskt och spelmässigt. 2-0 och 3-0 kom ganska tätt och underlaget på vår planhalva blev inte onödigt slitet. Sista tredjedelen av första halvlek blev spelet lite mer individuellt från oss och vi lyckdes inte peta in fler mål i första utan fastnade allt som oftast på vägen.

Under intagandet av halvtidsvilans obligatoriska GIFFEL bestämde vi att vi i andra halvlek skulle ta fram vårt allra vackraste spel och köra en uppvisning i bollägande och intensitet. Förutom vid något enstaka tillfälle där vi i vår speliver kom för högt med backlinjen och Isak fick göra en fin räddning, blev det exakt som vi bestämt och vi tog en brilliant seger med 9-0 där även Isak E stod för ett av målen på straffspark! Hela laget preseterade fantastiska bra! Roligt att vi håller nollan också!

Vi befäste och underströk serieseger i Serie B och går genom hela serien utan ett enda poäng tappat.

Vi hurrar och tackar killarna för en fin uppvisning!

Tack än en gång till våra trogna supportrar!

Vill även skicka ett tack till Carlos för alla matcher han dömt på ett bra och lärorikt sätt!